Snelle levering • 22 jaar ervaring • Sterke ondersteuning
0
Winkelwagen
€ 0,00
ROYX PRO /

Over ons

It’s all about passion…
Hilde Laenen staat sinds 1996 aan het roer van Payeska, haar eigen schoonheidsinstituut in hartje Westerlo. Jarenlang verdiepte ze zich in alles wat met natuurlijke ontharingsproducten te maken had. Met een stevige portie ambitie en pretlichtjes in de ogen startte ze in 2016 een nieuw project als Benelux verdeler van ROYXO PRO suikerpasta. Het resultaat van passie en doorzetting, van onderzoek en expertise en van testen en bijsturen.

“Samen met mijn man Jan zocht ik over de hele wereldkaart naar kwaliteitsvolle suikerpasta’s, van Canada en Duitsland tot Iran. Toen ontdekte ik ROYX PRO producten uit Polen en wist ik: dit is het!”

It’s all about vision…
Onze troevenkaart? Wij zetten kwaliteit met stip op nummer één, willen de laatste nieuwe trends voorblijven en vliegen regelmatig naar grote steden voor internationale opleidingen. Bovendien vinden we het fantastisch om onze rugzak met ervaring, suikerpasta, poedertjes en gel door te geven aan ondertussen meer dan 250 schoonheidsinstituten die even enthousiast en gedreven bezig zijn met hun job.

 “Dagelijks komen er meer dan tevreden klanten bij van aan de kust tot Durbuy en ver daarbuiten. Dat vind ik he-le-maal geweldig.”

It’s all about service…
We zijn geen standaard groothandel voor schoonheidsspecialisten en dat is een bewuste keuze zodat we elke klant een persoonlijke service kunnen beloven. Wij kennen onze klanten door en door en willen zoveel meer betekenen dan het puur bestellen en aankopen van suikerpasta. We geloven dat het grootste verschil in de kleinste details zit. Zo nodigen we onze klanten jaarlijks uit op ons Sweet Sunday event om te inspireren, adviseren en ontdekken. Benieuwd?

 “Heb je een kleine of grote vraag? Welkom, want onze deur staat wagenwijd open voor dames en heren en voor jong en oud.”

Het suiker-ID van Hilde:
Must have in ontharing tas: Pincetje.
Favoriete product: Suiker scrub.
Gouden ontharingstip: Goed hydrateren tussen de sessies door.

Wil je suikerpasta kopen? Bestel op onze webshop >>
Meer informatie? Contacteer ons >>

 

 

 

 
Over ons

Al 22 jaar schoonheidsinstituut Payeska, sinds januari '18 enkel gelnagels en suikerontharingen.
Groothandel Abstract gelnagels en ROYX PRO suikerontharingen.
Online of in onze shop te Westerlo.

Contact

Payeska
ROYX PRO
Abstractnailshop

Goorken 42
2260 Westerlo
BE0772.189.284
014 54 88 23
info@royxpro.be

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  exclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.